Beslenme ve Diyetetik
Dersin Ayrıntıları
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Programı
Ders Bolognaları
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Programı
Ders Bolognaları
Ders Kodu | Ders Adı | Yıl | Dönem | Yarıyıl | T+U+L | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|---|
99901061 | Marka İletişimi | 1 | Güz | 1 | 2+0+0 | 3 | 3 |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersin Düzeyi | Lisans (TYYÇ: 6. Düzey / QF-EHEA: 1. Düzey / EQF-LLL: 6. Düzey) |
Dersin Dili | Türkçe |
Yöntem ve Teknikler | - |
Dersin Veriliş Şekli | Yüz Yüze |
Ön Koşullar | - |
Dersin Koordinatörü | - |
Dersi Veren(ler) | - |
Yardımcı(lar) | - |
Dersin İçeriği
Bu ders sosyal medya ile entegre edilmiş iyi bir marka iletişimi geliştirmeyi amaçlamaktadır. Markaların görünümünü arttırmaya yönelik içerik ve tekniklere odaklanmaktadır.
Dersin Amacı
marka ve marka stratejilerini anlaması, marka iletişimi için yeni medya tekniklerini incelemesi, sosyal medyada markalaşmanın modellerini ve stratejilerini öğrenmesi beklenmektedir
Dersin Alan Öğretimini Sağlamaya Yönelik Katkısı
Temel Meslek Dersleri | |
Uzmanlık / Alan Dersleri | |
Destek Dersleri | |
Aktarılabilir Beceri Dersleri | |
Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri |
Dersin Haftalık İçeriği
Hafta | Konu |
---|---|
1 | Marka ve Marka İletişimi Kavramları |
2 | IPazarlama Kavramı ve Pazarlama İletişimi Tanımlamaları |
3 | Marka Kimlik ve Kişiliği |
4 | Marka Kimlik ve Kişiliği |
5 | Bölümleme (Segmentasyon) |
6 | Konumlandırma |
7 | Marka İletişiminde Ünlü Kullanımı |
8 | Story and Narration in Brand Communication |
9 | Pazarlama metaforları |
10 | Marka İletişimi Araçları |
11 | Reklam ve Yönetimi |
12 | Marka İletişiminin Diğer Araçları |
13 | Marka İletişiminde Güncel Yaklaşımlar |
14 | Marka İletişiminde Güncel Yaklaşımlar |
Ders Kitabı veya Malzemesi
Kaynaklar | Gerald Zaltman, Lindsay Zaltman/ Pazarlama Metaforları |
Iwan Setiawan ve Philip Kotler / Pazarlama 4.0: Gelenekselden Dijitale Geçiş | |
Temel Aksoy / Efsaneler ve Gerçekler: Pazarlama Nasıl Yapılır |
Değerlendirme Yöntemi ve Geçme Kriterleri
Yarıyıl Çalışmaları | Sayısı | Katkı (%) |
---|---|---|
Devam | - | - |
Uygulama | - | - |
Derse Özgü Staj (Varsa) | - | - |
Ödev | - | - |
Sunum | - | - |
Projeler | - | - |
Seminer | - | - |
Dinleme | - | - |
Ara Sınavlar | - | - |
Yarıyıl Sonu Sınavı | - | - |
Toplam | 0 (%) |
AKTS / Çalışma Yükü Tablosu
Etkinlik | Sayı | Süre | Toplam İş Yükü (Saat) |
---|---|---|---|
Ders Hafta Sayısı ve Saati | 0 | 0 | 0 |
Sınıf Dışı Ders Çalışma Süresi (Ön çalışma, Kütüphane, Pekiştirme) | 0 | 0 | 0 |
Ara Sınav | 0 | 0 | 0 |
Kısa Sınav | 0 | 0 | 0 |
Ödev | 0 | 0 | 0 |
Uygulama | 0 | 0 | 0 |
Laboratuvar | 0 | 0 | 0 |
Proje | 0 | 0 | 0 |
Atölye | 0 | 0 | 0 |
Sunum/Seminer Hazırlama | 0 | 0 | 0 |
Alan Çalışması | 0 | 0 | 0 |
Dönem Sonu Sınavı | 0 | 0 | 0 |
Diğer | 0 | 0 | 0 |
Toplam İş Yükü: | 0 | ||
Toplam Yük / 30 | 0 | ||
Dersin AKTS Kredisi: | 0 |